Aktivnosti u 2015. god.

18. feb
2015.

HUMANI TRIATLONCI!

Na YAS Islandu, na stazi Formule 1 u Abu Dabiju, 20. februara 2015. godine održan je jedan od najlepših triatlona na svetu. Sa ponosom vas obaveštavamo da su učesnici ovog triatlona, naši volonteri, svoje učešće posvetili Humanitarnom Udruženju MALI SVET.

Štafeta: Paul Symons – plivanje, Vuk Zlatarov – bicikl, Marko Joka (Gepard) – trčanje, Sprint: Ivan Zeljković, Olympic: Saša Stanojević.

Zahvaljujući našim trijatloncima sakupljeno je 1.700 AED od raznih sponzora što je donirano Humanitarnom Udruženju MALI SVET za pomoć deci u Srbiji.

Zdravko Čolić koncert
25. feb
2015.

ČOLA ZA SVE GENERACIJE

Događaj i susret za pamćenje!

Pred sam koncert u Dubaiju, jedan od najlepših događaja za našu pop zvezdu Zdravka Čolića bio je susret sa najmlađom publikom u DKC "Tri prstića ". Naravno, roditelji su bili najsrećniji što im se pružila prilika da se druže sa svojim idolom, a Čola ih nije razočarao svojom neposrednošću i nezaboravnim šarmom.

Tom prilikom, organizatori koncerta "Time Zone Events", restoran "Rolling Pin Bakery and Cafe" i domaćini DKC "Tri prstića"organizovali su humanitarnu akciju, a svi prilozi su bili namenjeni MALOM SVETU. Kupovinom kulinarskih specijaliteta, svi gosti , roditelji i deca prikupili su 2.300 AED u želji da pomognu socijalno ugroženoj deci u Srbiji.

rođendan Mali Svet
28. maj
2015.

ROĐENDAN MALOG SVETA

Dolar na dan za decu iz Srbije

U "Oasis" amfiteatru, na Middlesex Univerzitetu u Dubaiju, Humanitarno Udruženje MALI SVET obeležilo je šesti rođendan.

Volonteri MALOG SVETA zahvalili su donatorima, kompanijama i pojedincima koji su prepoznali ideju naše organizacije i uključili se u humanitarne akcije.

Ujedno, pozvali smo sve ljude dobre volje da se uključe sa donacijama za stipendiranje srednjoškolaca iz unutrašnjosti koji nisu u mogućnosti da plate Dom u Beogradu. Donacije mogu biti kratkoročne ili stalne, po principu 1 dolar dnevno. Suma koja nam neosetno "prođe kroz prste", a deci u Srbiji mogla bi da promeni budućnost!

Svima koji su učestvovali kao donatori u dosadašnjim humanitarnim aktivnostima, MALI SVET dodelio je zahvalnice. Posle zvaničnog, svečanog dela obeležavanja šestog rođendana usledio je koktel na kom su gosti mogli da proćaskaju u opuštenoj atmosferi. Zahvaljujemo se našim vernim saradnicima iz restorana "Rolling Pin Bakery and Cafe" koji su nas i naše goste počastili ukusnim specijalitetima.

MALI SVET vas poziva da postanete sponzor jednog đaka za predstojeću školsku godinu!

Foto-galeriju sa proslave šestog rođendana MALOG SVETA možete da pogledate ovde.

Ukoliko ste propustili priču sa našom Krstinom Jokom, koja je govorila o misiji i ciljevima MALOG SVETA, pogledajte kompletan intervju ovde.