Aktivnosti u 2016. god.

Beogradski sindikat - Dubaiji
18. jan
2016.

BEOGRADSKI SINDIKAT i MALI SVET - svim srcem za decu

Kupite duks ili majicu – pomozite nezbrinutim mališanima u Srbiji!

I u Novoj 2016. godini aktivnosti Humanitarnog Udruženja MALI SVET ne jenjavaju.

Najpopularniji srpski hip-hop bend "Beogradski sindikat", koji nas je prošlog juna oduševio sjajnim koncertom u Emiratima, iznova dokazuje, da su em što su veliki muzičari, pre svega veliki ljudi.

U saradnji sa restoranom "Rolling Pin Bakery and Cafe" i uz pomoć volontera MALOG SVETA, prodato je na desetine fantastičnih majica i dukseva, koje nose prepoznatljiv ‘BS’ logo ovog benda, kao i čuveni slogan: SVI ZAJEDNO.

Presrećni smo odazivom naših, ali i stranih sugrađana koji su došli iz svih krajeva UAE-a da podrže događaj. Ukupno je za MALI SVET sakupljeno 2.235 AED i 25 britanskih funti!

aktivnosti malog sveta
17. FEB
2016.

NAVIJAŠ ZA NOLETA?

Kupi majicu i pomozi nezbrinutoj deci!

Humanitarna organizacija MALI SVET organizuje prodaju limitirane kolekcije unikatnih majica za pomoć najmlađima u Srbiji.

Ukoliko želite da pomognete nezbrinutoj deci u Srbiji, kupite unikatnu majicu iz limitirane kolekcije.

turnir u odbojci
14. MAJ
2016.

ELITE VOLLEYBALL ACADEMY I MALI SVET: Turnir u odbojci

Nova akcija humanitarne organizacije MALI SVET i prestižne sportske akademije za nezbrinutu decu Srbije.

"Naše malo može biti mnogo onima koji nemaju nimalo!" Jedna od rečenica po kojoj ćemo pamtiti velikog Duška Radovića odavno je maksima MALOG SVETA, našeg jedinog Humanitarnog Udruženja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Uz pomoć brojnih donatora, radimo neumorno na prikupljanju sredstava za pomoć nezbrinutoj deci u Srbiji.

Ovoga puta,uz pomoć odbojkaške akademije "Elite Valleball Academy" Marka Mitrovića, volontera Middlessex Univerziteta i naravno volontera MALOG SVETA, organizovan je dobrotvorni turnir u odbojci održan 14. maja 2016. godine.

Na turniru su učestvovala deca starija od 14 godina, njihovi roditelji, prijatelji, filantropi i svi ljudi velikog srca koji žele da ulepšaju detinjstvo mališanima koji žive u teškim uslovima.

Sponzori dogadjaja bili su "Oronamin C", "Nivea" i naši verni saradnici iz restorana "Rolling Pin Bakery and Cafe". Turnir se održao u "Jumaira Baccalauerate High School" a pozvani su na učešće kako svi Ex Yu državljani tako i pripadnici ostalih nacionalnosti.

Bio je to interesantan i zabavan dogadjaj gde su pored druženja, muzike i sporta učesnici i navijači dobili vredne nagrade i poklon pakete. Nagrade je darivao Middlessex Univerzitet iz Dubija, a učesnici turnira su plaćali 50 dhs za učešće.

Deo prihoda od ovog turnira, 3.500 dirhama, dodeljen je Humanitarnom Udruženju MALI SVET za projekte na zbrinjavanju i podršci siromašnoj i socijalno ugroženoj deci u Srbiji.