Aktivnosti u 2018. god.

stipendije 2018
29. dec
2018.

DODELA STIPENDIJA

Poštovani stipenditori i članovi MALOG SVETA,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je 29.11.2018. u prostorijama Doma učenika srednjih škola "Karađorđe" u Beogradu, obavljeno svečano potpisivanje ugovora i isplata prvog dela stipendija za školsku 2018/19. godinu.

Ove godine stipendiramo 42 srednjoškolca (njih 37 su stanari domova) i 11 studenata. Osamnaestoro učenika se finansira iz fonda MALOG SVETA, a ostatak stipenditori.Troškovi po učeniku za smestaj i hranu u Domu za I polugodište ove školske godine su 25.420 dinara odnosno 215 evra. Za stipendiranje je prikupljeno 8.000 evra, a isplaćeno 12.420 evra. Četvoro studenata dobilo je novac za celu školsku godinu, a ostali za prvo polugodište.

Zahvaljujemo se svim stipenditorima i članovima MALOG SVETA na ukazanom poverenju i stipendijama. Nadamo se da ćemo i dalje sarađivati jer sa vašom pomoći menjamo na bolje živote ove divne, vredne dece.

Srdačan pozdrav,
Gordana Kaljević
Mali Svet

aktivnosti malog sveta
21. jan
2018.

HRANA ZA DUŠU U SRCU DUBAIJA

Svetosavski sajam polovnih knjiga u restoranu "Rolling Pin Bakery and Cafe"

Tradicija se nastavlja!

U subotu, 27. januara, od 10 do 16 sati u restoranu “Rolling Pin Bakery and Cafe” u Dubaiju, Humanitarno Udruženje MALI SVET organizuje Svetosavski sajam polovnih knjiga.

Knjige svih žanrova i za sve uzraste biće dostupne po popularnim cenama – ne propustite priliku da nabavite ono što vas zanima i što do sada niste pročitali! Obradujte sebe, svoje prijatelje i decu naslovima sa ex-yu prostora i iz celog sveta, i ujedno se sastanite sa dragim ljudima u restoranu koji je odavno postao kultno mestodobre domaće hrane usred pustinje.

Vidimo se 27. januara u restoranu “Rolling Pin”, JLT, Cluster H, Concord Tower u Dubaiju!